Ukategorisert

Hva skjer fremover

Hei alle sammen.. Håper at det står bra til med dere i den her korona tiden! Som dere vet så er mye avlyst fremover, vi skulle ha stilt på en del hjelpemiddelmesser i løpe av våren i år. Men sånn som det ser ut nå så blir det ikke av det. Vi prøver så godt vi kan å dele info her på blogge, Facebook og snapchat.

Men vi kommer tilbake med masse nyheter og hjelpemidler når alt det med koronaviruset er over..
Vi anbefaler alle å ta livet med ro og vært hjemme! Er du hjemme så kan du ha sex med parter eller onanere, det hjelper på å holde psykiske og kroppen i ro. Vi har en ny smart ting VibePad pute som er formen til å sitte på den her helt myk, sliter du med å røre armer og ben så kan du få litt hjelp til å sitte på den, så gjør den jobben. den stimulerer godt, kan også brukes av menn til å stimulering av perineum og pung. Den kan godt brukes i sengen, legg en kladd eller bleie under. Den kan også brukes i dusjen sett den på dusjstolen eller dusjsengen og slå den på 🙂
Har du spørsmål om sex, onani hjelpemidler, tilpassinger så kan du sende en epost til vår rådgiver andre@seksuell-helse.no
Close