Penispumper

Virker penispumper, og hva er fordelene og ulempene ved disse produktene?

 

Penispumper er mekaniske hjelpemidler mot ereksjonsproblemer. De er relativt enkle å bruke og vil øke blodmengden i penis (ikke ulikt potensmidler.) Penispumper brukes ikke bare av mennesker som sliter med ereksjonsproblemer, men brukes også fordi de kan gi større og hardere penis, økt følsomhet og bedre utholdenhet.

 

 

En gjennomsnittlig penis kan oppnå 2-3 cm ekstra i lengde, mens enkelte rapporterer opptil 5-7 cm ekstra i lengde. Man kan oppnå opptil 30% økning i bredde. Dette er svært individuelt. Regelmessig bruk av penispumpe vil, i en periode, gi deg en større penis enn vanlig, men det finnes ikke konkret bevis på at økningen er permanent.

 

Bruk

Penis plasseres i pumpen og ved hjelp av vakuum vil blodmengden som samles i penis øke. Man vil da oppleve at penispumper virker mot ereksjonsproblemer, og alle som benytter penispumper vil få en større og hardere ereksjon.

 

“Enkelte bruker penisring i tillegg til
penispumpe. Dette kan øke
blodmengden som samles og øke
effekten av penispumpen.”

 

En penispumpe skal aldri brukes for lenge av gangen. Vi anbefaler 10 – 20 minutter av gangen, men dette er svært individuelt og du må gjerne prøve deg frem. Ved ubehag eller smerter må man avslutte bruken av penispumpen umiddelbart.

Vi anbefaler å bruke vannbasert glidemiddel rundt åpningen på penispumpen, dette vil gjøre den mer behagelig i bruk og lettere å komme i gang.

 

Farer

Penisforstørrelse ved bruk av vakuum er ikke skadelig. Følg alltid bruksanvisningen på produktet du kjøper og ikke overdriv bruken (Vi anbefaler 10-20 minutter av gangen.)

 

Close