Forskjellige kondomer

Vanlige kondomer

Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer. Vanlige kondomer kommer ofte med en standard diameter på 52mm.

Les mer om Secura Nøytrale kondomer her.

 

Tynne kondomer

Tynne kondomer er perfekte for de som ønsker mer følsomhet under sex. Hvis man sliter med at man «ikke føler noe» er tynne kondomer perfekt for deg. Disse er mye tynnere enn vanlige kondomer, og dermed overføres mer kroppsvarme mellom deltagerne.

Les mer om Secura Nature Feeling her.

 

Forskjellige størrelser – kondomer

Peniser kommer i forskjellige fasonger, størrelser og bredder. Heldigvis gjør også kondomer det.

My size er et spesielt merke skreddersydde kondomer. Her får du diameter fra 47mm til 69mm!

Les mer om My Size her og finn din størrelse.

 

Kondomer med effekter:

Kondomer med smak

Kondomer kommer også med glidemiddel med smak, slik som jordbær, mint og sjokolade. Disse er populære blant alle aldre og er godt egnet til oralsex.

Les mer om kondomer med smak

 

 

Kondomer med bedøvende glidemiddel

Kondomer med bedøvende glidemiddel er spesiallaget for de som ønsker å vare litt lengre under samleie. Dette er en liten lokal bedøvelse som gjør han mindre følsom, slik at han får mer utholdenhet.

Les mer om Durex Performa

Les mer om Level Popular Performance

 

Kondomer med nupper

Kondomer med nupper og riller øker stimuleringen for begge partnere.

Les mer om Secura Black Pearl

 

Spesielle kondomer

Lateksfri

Noen kvinner og menn har lateksallergi og kan derfor ikke bruke vanlige latekskondomer. Heldigvis finnes det lateksfrie kondomer spesiallaget for mennesker med denne allergien. Disse er like sikre som vanlige kondomer, og beskytter mot graviditet og kjønnssykdommer.

Les mer om SKYN lateksfri kondomer

 

Femidom

Femidom er et spesiallaget kondom for kvinner. Femidom ser ut som en liten plastpose med en ring i hver ende som settes inn i skjeden. Dette hindrer sæden å komme opp i livmoren.

Femidom settes på plass før samleie og brukes under hele samleiet, slik som vanlige kondomer. Ved riktig bruk av femidom gir den like god beskyttelse mot graviditet og kjønnssykdommer som kondom.

Les mer om femidom

Close