Forskjellige kondomer

Vanlige kondomer

Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer. Vanlige kondomer kommer ofte med en standard diameter på 52mm.

Les mer om Secura Nøytrale kondomer her.

 

Tynne kondomer

Tynne kondomer er perfekte for de som ønsker mer følelse under sex. Hvis man sliter med at man «ikke føler noe» er tynne kondomer perfekt for deg. Disse er mye tynnere enn vanlige kondomer, og dermed overfører mer kroppsvarme mellom deltagerne. 

Les mer om Secura Nature Feeling her.

 

Forskjellige størrelser – kondomer

Peniser kommer i forskjellige fasonger, størrelser og bredder. Heldigvis gjør også kondomer det.

My size er et spesielt merke skreddersydde kondomer. Her får du diameter fra 47mm til 69mm!

Les mer om My Size her og finn din størrelse.

 

Kondomer med effekter:

Kondomer med smak

Kondomer kommer også med glidemiddel med smak, slik som jordbær, mint og sjokolade. Disse er populære blant alle aldre og er godt egnet til oralsex.

Les mer om kondomer med smak her.

 

Kondomer med varmende og/eller kjølende glidemiddel

For de som vil prøve noe nytt og spennende. Kondomer med varmende glidemiddel vil gjøre at blodårene utvider seg og dermed vil man bli mer følsom.
Kondomer med kjølende glidemiddel vil få blodårene til å trekke seg sammen, dette vil pirre og forsterke følelsen under samleie.

Les mer om Amor Hot Moments her.

Les mer om Amor Cold Moments her.

 

Kondomer med bedøvende glidemiddel

Kondomer med bedøvende glidemiddel er spesiallaget for de som ønsker å vare litt lengre under samleie. Dette er en liten lokal bedøvelse som gjør han mindre følsom, slik at han får mer utholdenhet.

Les mer om Durex Performa her.

Les mer om Level Popular Performance her.

 

Kondomer med nupper

Kondomer med nupper og riller øker stimuleringen for begge partnere.

Les mer om Secura Black Pearl her.

 

Spesielle kondomer

Lateksfri

Noen kvinner og menn har lateksallergi og kan derfor ikke bruke vanlige latekskondomer. Heldigvis finnes det lateksfrie kondomer spesiallaget for mennesker med denne allergien. Disse er like sikker som vanlige kondomer, og beskytter mot graviditet og kjønnssykdommer.

Les mer om SKYN lateksfri kondomer her.

 

Femidom

Femidom er et spesiallaget kondom for kvinner. Femidom ser ut som en liten plastpose med en ring i hver ende som settes inn i skjeden. Dette hindrer sæden å komme opp i livmoren.

Femidom brukes under hele samleiet og settes på plass før samleie, slik som vanlige kondomer. Ved riktig bruk av femidom gir den like god beskyttelse mot graviditet og kjønnssykdommer som kondom.

Les mer om femidom her.

 

Theme by Anders Norén

Close