Prostatastimulering

Prostatastimulering har både helsemessige og personlige fordeler.

Mange hevder ekstern massasje av perineum (mellomkjøttet) øker blodsirkulasjonen til prostata, som er bra for helsen til prostata. Prostata blir ofte referert til som det “mannlige g-punkt”, eventuelt “p-punkt”. Prostatamassasje og stimulering er kjent for å føre til mannlige orgasmer uten ejakulasjon. Noen bruker sht164blk-500x500prostatastimulering for prostatamelking, som innebærer utslipp av sæd uten ejakulasjon. Menn kan gjøre dette for selv-nytelse, eller som en aktivitet med en partner.

Stimulering av prostata kan gi ham en kraftigere og mer intens orgasme enn den vanlige orgasmen av stimulering av penis.

 

 

Ta deg god tid og slapp av

Påfør gjerne litt vannbasert eller silikonbasert glidemiddel, der må du selv kjenne hva du liker best, – men vi anbefaler silikonbasert glidemiddel da den ikke tørker så fort inn og gir en jevnere og langvarig glid. Du kan også bruke glidemiddel med bedøvende effekt.

Start rolig med en finger eller en liten buttplug/dildo til endetarmsåpningen gir etter, bruk god tid og øk gradvis med størrelser på fingre eller leketøy.
Du kan nå prostata med å peke eller langfingeren og man finner punktet ca 5-8 cm inn og mot magen, prostata kjennes litt hardere ut enn resten av vevet rundt og er omtrent som en liten valnøtt.

5617-3

Han vil vanligvis merke det om man treffer prostata riktig.

Man kan bruke mange forskjellige teknikker for å stimulere prostata, ved sirkel bevegelser, tapping, inn og ut stimulering der finger eller leketøy treffer prostata hver gang.

 

Close