Penisring

Det finnes mange forskjellige typer penisringer. Noen er store og elastiske, andre små og stramme mens noen er i stål. Hva får man ut av å benytte en penisring?

En penisring er en ring som føres ned rundt penis til den ligger rundt roten, enten med eller uten ereksjon. Penisringer finnes i utallige typer materialer, størrelser og farger – og det er veldig forskjellig fra mann til mann hva som føles best. Penisringen skal aldri sitte så stramt at det føles ubehagelig – da trenger du en større penisring.

Penisringer forsterker ereksjonen og gir en langvarig ereksjon. Trykket fra penisringer forhindrer blodet i svamplegemet i penisskaftet å gå tilbake etter ereksjon. Du vil derfor oppleve en kraftigere og mer fyldig ereksjon.

 

Klassisk penisring

Den klassiske penisringen kommer uten vibrasjoner og festes rundt penisroten og strammer lett. Denne typen er perfekt for deg som ikke har forsøkt en penisring før.

Du kan selv velge om du vil føre den på før eller etter ereksjon. La ringen sitte og stramme ved roten ved samleie eller masturbasjon. Penisringen vil sørge for at blodet som blir pumpet i penis blir der.

 

Penisring med vibrator

Denne typen penisring kommer med en vibrator som stimulerer både han og henne under samleie. På samme måte som den klassiske penisringen, trer du vibratorringen over penis og lar den sitte stramt rundt roten.

Penisring av metall

Før penisringen forsiktig over din penis og rundt pungen, gjerne før du har fått ereksjon da det blir vanskelig å sette på ringen med ereksjon. Denne typen penisring er ikke anbefalt til nybegynnere – om noe skulle gå galt er disse vanskelige å få av.

 

Farer

En penisring skal aldri sitte på lengre enn 20 minutter. Vi anbefaler å prøve seg frem da dette kan variere fra mann til mann. Kjenn etter hva du synes er godt og behagelig, men opplever du den minste form for ubehag, at det gjør vondt eller at du får spenninger i området – må du ta av ringen umiddelbart.

Vi fraråder å benytte penisringer sammen med potensmiddel. Potensmiddel kan gi ereksjoner som varer unormalt lenge og unormalt sterke, som kan igjen gjøre penisringer svært vanskelig å få av.

Menn med diabetes, brukere av blodfortynnende legemidler, hjertesykdommer eller sigdcelleanemi, bør ikke bruke penisringer.

Close