Hjelpemidler

Hvorfor bruke sexleketøy?

Det kan være både morsomt, spennende og nyttig å bruke et seksuelt hjelpemiddel når man skal onanere eller ønsker å prøve noe nytt sammen med en partner. Et sexleketøy kan hjelpe deg å oppnå orgasmer om du synes det er vanskelig å oppnå på egenhånd, hjelper deg å utforske kroppen og hva du liker og ikke liker. Det finnes både sexleketøy til kvinner og menn.

Sexleketøy finnes i et utrolig stort utvalg i dag og du finner garantert noe som passer deg og dine lyster.  Alt fra det lille uskyldige til det mer ekstreme. Vibratorer med lette overfladiske vibrasjoner eller dype vibrasjoner som trekker inn i huden, myke masturbatorer som varmer, vibrerer og føles ekte ut. Dildoer i utallige farger, størrelser og fasonger. Massasjeoljer i utallige varianter, nøytrale glidemidler for de med sensitiv hud og glidemiddel med deilig smak. Orgasmekremer som øker følsomheten for henne og spray som får han til å vare lengre og gir en sterkere ereksjon. Utvalget et stort.

 

Kan menn bruke sexleketøy?

Samtidig som etterspørselen for sexleketøy til menn øker, er det fortsatt et tabu tema. Det er leit at mange menn føler en skam knyttet til sexleketøy og lar det hindre dem i å nyte leketøy!

Sexleketøy er et fantastisk verktøy for å bli kjent med deg selv og kroppen din, og leketøy kan være med på å forbedre både utholdenhet, teknikk og å utsette orgasmen. Et sexleketøy kan bidra til å bli trygg på sin egen seksualitet, også for menn.

Se utvalget av masturbatorer til menn her.

Hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok med hverandre?

Man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det kan bidra til å gjøre sex mer leken, ekstra gøy og nyte hverandre på nye måter. Kanskje man oppdager noe nytt? Det positive med sexleketøy er at man kan utforske hverandre på nye måter og kanskje oppdage nye ting man liker (og ikke liker) samtidig som det bidrar til bedre kommunikasjon i forholdet.

Se utvalget av parvibratorer her.

 

 

 

Close