Klitorisvibratorer

En klitorisvibrator brukes hovedsakelig til å stimulere klitoris, men kan også brukes på alle erogene soner slik som brystvorter, penishode og testikler.

 

Klitorisvibratorer kan være vibrerende bullets, vibrerende egg, fjernstyrte vibratorer og helt vanlige klitorisvibratorer.

Klitorisvibratorer er ideelle for nybegynnere da de ofte er billige og utvalget er stort. De fleste av disse vibratorene tilbyr kilende vibrasjoner, så hvis man liker vibrasjoner som går dypt inn bør man investere i en dyrere vibrator.

 

Klitorisvibrator

Klitorisvibratorer kommer i ulike fasonger og materialer, men tilfelles er de små og passer veldig godt til klitorisstimulering. Enkelte kommer i hardplast, mens andre kommer i mykt silikon.

 

Bulletvibrator

Bulletvibratorer er designet for klitorisstimulering og er derfor ganske små og hendige. Disse minner om ammunisjon, derfor navnet. Vi anbefaler klitorisvibratorer til nybegynnere. Det finnes utallige forskjellige styrker, hastighet og rytmer også til bulletvibratorer og dette gjør de utmerket for de som er nysgjerrig på å investere i sexleketøy – men vet ikke helt hvor de skal starte.

 

Vibrerende og fjernstyrte egg

Vibrerende egg er laget for innvendig stimulering, men kan også brukes på klitoris. De er små og ofte eggformet, slik som bulletvibratorer, og passer også til nybegynnere som er nysgjerrig på sexleketøy. De varierer i design, styrker, hastigheter og rytmer.

Fjernstyrte egg er vibrerende egg, men kommer enten med en fjernkontroll eller an app som man kan styre programmer, hastighet og rytmer med.

Theme by Anders Norén

Close