Klitorisvibratorer

En klitorisvibrator brukes hovedsakelig til å stimulere klitoris, men kan også brukes på alle erogene soner slik som brystvorter, penishode og testikler.

 

Mange kvinner strever med å oppnå orgasme og tror det er unormale fordi «alle andre» får det til. Slik er det ikke. Det er svært normalt at enkelte kvinner har vansker med å oppnå orgasme. De aller fleste kvinner oppnår kun orgasme ved å stimulere klitoris og det er sjeldent kvinner oppnår orgasme under samleie med partner uten klitorisstimulering.

 

En klitorisvibrator vil derfor være til stor hjelp. Disse kommer i alle størrelser, varianter og styrker slik at du kan finne en som passer deg perfekt. En liten klitorisvibrator kan godt brukes under samleie for å stimulere klitoris. Klitorisvibratorer kan være små vibrerende «bullets», vibrerende egg eller fjernstyrte vibratorer. Selvfølgelig kan også større vibratorer slik som massasjestaver eller g-punkts vibratorer brukes til å stimulere klitoris, men på grunn av størrelsen kan de komme i veien under samleie.

 

 

Klitorisvibrator

Klitorisvibratorer kommer i ulike fasonger og materialer, men tilfelles er de små og passer veldig godt til klitorisstimulering. Enkelte kommer i hardplast, mens andre kommer i mykt silikon.

 

Bulletvibrator

Bulletvibratorer er designet for klitorisstimulering og er derfor ganske små og hendige. Disse minner om ammunisjon, derfor navnet. Vi anbefaler klitorisvibratorer til nybegynnere. Det finnes utallige forskjellige styrker, hastighet og rytmer også til bulletvibratorer og dette gjør de utmerket for de som er nysgjerrig på å investere i sexleketøy – men vet ikke helt hvor de skal starte.

 

Vibrerende og fjernstyrte egg

Vibrerende egg er laget for innvendig stimulering, men kan også brukes på klitoris. De er små og ofte eggformet, slik som bulletvibratorer, og passer også til nybegynnere som er nysgjerrig på sexleketøy. De varierer i design, styrker, hastigheter og rytmer.

Fjernstyrte egg er vibrerende egg, men kommer enten med en fjernkontroll eller an app som man kan styre programmer, hastighet og rytmer med.

 

Close