Lateksfrie kondomer

Lateksfrie kondomer er et alternativ for de med lateksallergi. Ved lateksallergi kan vanlige kondomer gi plager som tørre flekker, irritert hud, utslett og nupper i og rundt underlivet, men heldigvis finnes det alternativer.

 

Unique

Denne serien med kondomer er laget av AT-10 i stedet for latex slik normale kondomer er. Dette er et utrolig mykt, ikke-latex materiale som overfører kroppsvarme godt og har ingen lukt eller smak. Du kan trygt bruke alle slags glidemidler med Unique Lateksfri kondomer.

Både C.2 Pull, Smart og Free har en bredde på 60mm og en lengde på 180mm, da latexfrie kondomer ikke er like tøyelig som standard latekskondomer.

 

C.2 Pull

C.2 Pull gjør det enklere å få kondomet på, med to plaststriper på ringen. Her plasserer du kondomet på penishodet som vanlig og bruker «stripsene» til å dra kondomet på. Når kondomet er ved roten vil stripsene automatiske falle bort.

Se C.2 Pull her.

 

C.2 Smart

C.2 Smart er verdens første «pre-condom» som betyr at kondomet kan tas på en stund før bruk – opptil to timer før bruk! Dette gjør samleie både enklere og morsommere fordi du slipper å forstyrre forspillet med å få kondomet på.

Se C.2 Smart her.

 

C.2 Free

C.2 Free har ikke den typiske ringen på enden av kondomet, men heller en flens som utvider seg og legger seg tett inntil huden. Dette betyr at du kan unngå den trange ringen og ubehaget ved vanlige kondomer.

Se C.2 Free her.

 

 

SKYN: Feel Everything
SKYN lateksfrie kondomer er laget av SKYNFEEL. SKYNFEEL er et polyisoprene materiale som er helt fri fra naturlig lateks. Dette betyr at SKYN kondomer føles mykere enn vanlige latekskondomer.

Se SKYN Original her.

 

 

SKYN: Feel Everything Large

SKYN lateksfrie kondomer er laget av SKYNFEEL. SKYNFEEL er et polyisoprene materiale som er helt fri fra naturlig lateks. Dette betyr at SKYN kondomer føles mykere enn vanlige latekskondomer. SKYN kommer også i en bredere og lengre variant.

Se SKYN LARGE her.

Close