Vannbasert glidemiddel

 

Vannbasert glidemiddel er det vanligste og mest utbredte glidemiddelet på markedet. Vannbasert glidemiddel vil bli absorbert av huden etter en liten stund, og man må påføre nytt om ønskelig. Du trenger derfor ikke vaske bort glidemiddelet etter bruk.

 

“Fordi vannbaserte glidemidler blir
absorbert av huden, anbefaler vi å
påføre litt ekstra under akten for å
forhindre friksjon.”

 

Du finner vårt utvalg av vannbaserte glidemidler her.

Disse glidemidlene er laget av en base med vann og en cellulose- eller glyserin-løsning. Disse er derfor vannløselige, vaskes lett bort og lager ikke flekker.  Vannbaserte glidemidler kan ikke brukes under vann, i dusj eller badekar – da glidemidlet kommer til å forsvinne i vannet. Vann alene gir ikke nok glid til å forhindre friksjon eller irritasjon.

Vannbaserte glidemidler kommer i ulike varianter, hvor noen kan ha smak og noen kan ha varmende eller kjølende effekt. Du finner også veganske glidemidler og glidemidler for sensitiv hud.

Du finner vårt utvalg av smakfulle glidemidler her.

Vannbaserte glidemidler inneholder ikke giftstoffer, men det er fortsatt ikke anbefalt å spise store mengder da dette kan føre til ubehag. Det finnes ingen glidemidler som forhindrer graviditet eller kjønnssykdommer. Bruk alltid prevensjonsmidler slik som kondomer.

Close