Orgasmekremer

Orgasmekremer er et hjelpemiddel man kan ta i bruk om man ønsker litt hjelp på veien til orgasmer, eller sterkere orgasmer.

En orgasmekrem kan ha mange forskjellige bruksområder, fra spesielle oljedråper som kun brukes på klitoris, til kremer man smører på g-punktet for å lettere finne g-punkt og oppleve en innvendig vaginal orgasme. Generelt sett skal orgasmekremer smøres i små mengder uansett hvor du bruker det, men enkelte må ha mere av produktet for å oppleve ønsket effekt. Orgasmekremer vil fører til økt blodtilførsel slik at kjønnet/området føles mer sensitivt og man vil oppleve sterkere opphisselse. Dette er ofte det som skal til for å få en helt unik orgasme.

Orgasmekremer er like forskjellige som vi mennesker er forskjellig. Enkelte vil oppleve stor virkning av en type orgasmekrem, mens andre kremer vil de nesten ikke merke noen virkning. Det er derfor viktig å prøve seg frem til hva som faktisk fungerer for deg.

 

SENSUVA ON Arousal Oil – for henne.

Sensuva ON er en unik orgasmeolje for kvinner – dette produktet består kun av naturlige ingredienser og ingen menthol. Menthol er en ingrediens i orgasmekremer som gir en kjølende virkning, men dessverre er det mange som reagerer på denne ingrediensen eller ikke liker den kjølende effekten.

ON øker sensitiviteten på klitoris, og vil derfor øke orgasmens intensitet, varighet og hyppighet. ON kommer i tre forskjellige styrker: Lite, Original og Ultra. Om du er sensitiv og ikke har hatt suksess med andre orgasmekremer, anbefaler vi Sensuva ON!

 

Les mer om Sensuva ON Arousal Oil

 

SENSUVA Power Glide – for han.

Orgasmekremer er ikke bare for henne. Power Glide er en svært hurtigvirkende gel som øker blodtilførselen i området det smøres på, og dermed øker følsomheten.
Gi huden litt tid til å absorbere Power Glide gelen før samleie, da denne ikke skal brukes innvendig.

Les mer om SENSUVA Power Glide

 

 

 

SHUNGA Dragon Orgasmekrem

Dragon er en spesiell orgasmekrem og passer utmerket for par, fordi denne fungerer på alle kjønn. Hun bruker kremen i skjeden, på kjønnsleppene og klitoris. Dette øker blodgjennomstrømningen slik at hun blir mer følsom, våtere og mer opphisset. Hos han kan kremen smøres på hele penis, som vil gjøre at blodet strømmer til penis som igjen vil bli hardere og mer følsom. SHUNGA Dragon inneholder L’arginine slik som de fleste orgasmekremer, dette stoffet retter ut blodårene så blodet blir tilført ønsket område raskere.

Personer som er gravide eller som har kjønnssykdommer skal ikke bruke denne kremen.

Les mer om SHUNGA Dragon

Close