Finn din korrekte størrelse

Det er mange som tenker at et kondom er et kondom, men slik er det ikke. Som oftest vil standardkondomen fungere for de aller fleste, men det finnes også behov for både større og mindre kondomer i lengde og bredde. Du vet at du har funnet riktig kondom når du nesten ikke merker at det er på.

Hvorfor er det viktig å finne korrekt størrelse?

Dersom du benytter et kondom som er for stort kan du risikere at kondomer sklir av under akten. Om du bruker et kondom som er for lite kan friksjonen som oppstår ødelegge kondomet. Hvis du opplever at kondomet er ukomfortabelt under akten, bruker du mest sannsynlig feil kondom for deg. Kondomer er svært tøyelige, men om kondomet er for stramt eller for løst, vil du alltid tenke på at kondomet er på og det vil påvirke sikkerheten ved kondombruk.

 

Hvordan finner jeg størrelsen min?

 

Først må du måle lengden av din penis i full ereksjon. Mål fra penisen base og helt til tuppen. Mål også omkretsen på penisen din. Bruk gjerne en tråd eller hyssing og snur den en gang rundt den tykkeste delen av ereksjonen, deretter måler du hyssingen. Da har du omkrets av penisen.

De aller fleste kondommerkene oppgir målene i bredde, ikke omkrets. Del omkretsmålene dine på 2, og du får bredden.

Close