Info

Sex for egen hånd!

Kvinnelig onani får fortsatt den mest frigjorte til å rødme. På tide å bryte tabuene! Onani er både sunt og deilig, og ikke minst viktig for å få et tilfredsstillende sexliv.

Bli kjent med din seksualitet


Onani er fortsatt tabu, og det hviler fremdeles langt flere restriksjoner på jenters seksualitet enn gutters. I oppveksten får jenter liten oppmuntring til å bli kjent med sin egen seksualitet, og det betyr at mange jenter ikke vet hva som er godt for dem, og at de ikke er oppdratt til å nyte. Har du aldri onanert, oppfordres du på det kraftigste til å gjøre det. Hvis ikke, kan du, ifølge sexekspertene, gi opp tanken på noensinne å få et tilfredsstillende sexliv.
Alle ønsker vi å ha god sex. Men sex er en tillært ferdighet der det er opp til deg lære. For å ha det godt seksuelt med partneren din, må du vite hva som tenner deg. Hvis du ikke vet det, kan du ikke forvente at han vet det heller. For å bli bedre kjent med din egen seksualitet anbefales derfor onani på det sterkeste.

Noen tips før du går i gang:

Bruk glidemiddel hvis du ikke er våt. Er du tørr kan du gni i vei alt du lyster uten at det tenner deg. Glidemiddel får du kjøpt på vår nettbutikk. Smør over klitoris og kjønnsleppene. Det gjør at berøringen kjennes mye deiligere.

Bruk fantasien mens du onanerer; tenk på kjæresten din (hvis det tenner deg), les en erotisk fortelling, eller se en erotisk video mens du onanerer. Du finner mange videoer på nette

Begynn med konsentrere bevegelsene rundt eller direkte på klitoris. Stryk forsiktig, ettersom klitoris er langt mer følsom enn vagina. Gni, stryk, trykk. Opp og ned, i sirkel. Lette strøk, kraftigere trykk. Eksperimenter til du finner det som kjenner deiligst for deg. Etter en stund vil følelsene bygge seg opp og virke som de har sentrum i klitoris.

Idet du nærmer deg orgasmen, kan du øke trykket mot klitoris ved å knipe lår- og rumpemusklene sammen. (Om du har ryggmargsskade eller lammelser fra magen og ned så kjenner du det i hode) Når du får orgasme, vil du kjenne bølger av nytelse, ofte en rekke bølgelignende spasmer i vaginaen. Vanligvis er klitoris svært øm en kort stund etter orgasmen. Hvor lang tid du vil bruke for å bringe deg selv til en orgasme, er sterkt avhengig av humøret ditt, stressnivået og hvor opphisset du er. Av og til kan du nå klimaks i løpet av et minutt, andre ganger femten.

Finn metoden som passer for deg


Vi skal her gå gjennom de mest vanlige teknikkene: Myk misjonær, gniing, dildo og hånddusj.

 

 1. Misjonærstillingen
  Dette er den mest tradisjonelle måten å onanere på. Ligg på ryggen med knærne opp og beina atskilt, eller sitt med ryggen hvilende mot en vegg. Det er viktig at du sitter eller ligger komfortabelt. Press fotsålene mot hverandre for å øke presset i underlivet. Eksperimenter med en opp-og-ned-bevegelse på klitoris eller små sirkler rundt kanten hvis det føles for sensitivt
 1. Gni deg mot noe
  I stedet for å stimulere klitoris direkte med fingrene, gni deg mot noe og bruk virkningen av trykk og friksjon for å nå klimaks. De fleste ligger på magen, men du kan også ligge på ryggen med en pute mellom beina. Press og gni underlivet rytmisk, og hjelp til med fingrene. Du kan også legge hele hånden rundt klitoris og kjønnsleppene mens du beveger deg.
 2. Bruk vibrator eller dildo
  Omtrent 25 prosent av kvinner som onanerer, benytter seg av andre ting enn fingrene. En vibrator gir deg orgasme uten at du trenger gjøre så mye selv, og har du liten tid finnes det knapt noe mer effektivt. De fleste bruker den til å stimulere klitoris, men den kan også brukes inne i vagina. Stillinger og teknikker er like varierte som for et samleie, bare bruk fantasien!
 3. Gjør det i dusjen..
  I dusjen er det vått, mykt og privat – perfekt for en liten kosestund. Skru opp vanntrykket og rett strålen så det renner over klitoris. Du kan bruke en mild såpe som glidemiddel på de ytre kjønnsorganene, men unngå å få såpe inn i deg. Det kan gi soppinfeksjoner.

Noen når klimaks på denne måten, men du kan også bruke den for å komme i stemning og gå over til en av de andre teknikkene etterpå.

Jo mer du onanerer, desto flere orgasmer vil du kunne få både med og uten partneren din.

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Close