seksuell-helse sin penisringskole

Det kan være vanskelig å få penisringen på plass de første gangene. Her er seksuell-helse veiledning for nybegynnere. Men la ikke ringen sitte på fopr lenge, og bruk den ikke penisring samtidig med potenspiller!

Hvis du ikke er unormalt utstyrt i den ene eller andre retningen, vil en penisring med en indre diameter på 4,5 cm passe godt. Det finnes imidlertid både større og mindre ringer. Det finnes også ringer som kan åpnes og lukkes

Er du usikker på størrelsen kan du ta et målebånd og måle omkretsen inne ved rota bak ballene når den penis stiv. Husk at ringen skal sitte tett og stramt, så om omkretsen er litt større enn diameteren på ringen så gjør ikke det noe – avhengig av hvor tett du liker det, selvfølgelig.


Slik går du frem for å få ringen på plass:

1. Ta på ringen før du skal ha sex. Det er viktig at pikken er helt slapp. En halvstiv en kan umuliggjøre hele prosjektet.

2. Begynn med å trekke en hudfold fra pungen gjennom ringen, testikkel A vil da gli glatt etter. Hvis det ikke går av seg selv, så press forsiktig med en tommel fra baksiden.

3. Trekk deretter mest mulig av pungen gjennom ringen, jo mer hud du får gjennom, desto lettere vil det bli å få testikkel B gjennom nåløyet.

4. Press testikkel B forsiktig gjennom fra baksiden med to tomler, pass på at testikkel A blir værende i posisjon og ikke glir ut.

5. Ta et godt tak i ballene og trekk forsiktig utover, pikken vil da bli dradd ned og inn. Fisk tak i forhuden og dra den ut inni ringen.

6. Ta et godt tak i pikken med den ene hånden og i ringen med den andre og skyv/dra ringen lengst mulig ned på ”rota” – jo lenger ned du får presset den desto strammere vil den sitte.

7. Klarer du å få ringen på plass på en annen måte er det helt OK. Alle som får den på har bestått eksamen.

Advarsel:
Selv om penisringer pr. definisjon er et av de mest naturlige, utprøvde og effektive potensmidler, er det ikke dermed sagt at de er helt ufarlige. Mer enn en mann har funnet seg selv hos doktoren med en stor, hard og smertefull ereksjon som ikke vil ned. Hvis sirkulasjonen blir for dårlig – over for lang tid – risikerer du å skade vevet i penis.

For menn med ereksjonsproblemer kan bruk av penisring utsette diagnostisering av eventuelle sykdommer som kan være årsak til problemet. Et ereksjonsproblem kan være et signal om at det er noe annet som er galt i kroppen din. Snakk med legen!

Close