Utvendig stimulering

Utvendig stimulering av vagina er nok til å oppnå orgasme hos de fleste kvinner.

 

663px-clitoris_anatomy_labeled-en_no-svg

Blant kvinner er den mest vanlige måten å onanere på å stimulere klitoris, eller området rundt, med fingrene. 75% av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme under samleie. Stimulering av klitoris alene gir også orgasme for 95% av alle kvinner.

 

Dette gjør at utvendig stimulering er en viktig del av kvinners sexliv. For mange er bare å bruke fingrene nok, men for de som ønsker en annen stimulering finnes det uttallige klitorisvibratorer på markedet i forskjellige prisklasser.

clitoris_anatomy_labeled-en_no

 

0586757-0000-500x500
Womanizer
er en klitorisvibrator som kombinerer sug og vibrasjon. Den myke hetten i hudvennlig silikon suger inn klitoris stimulerer til orgasme.

Womanizer bruker en lett sugekraft for å stimulere klitoris uten direkte berøring. Dette forhindrer at du blir overfølsom og gjør det mulig for deg å oppnå multiorgasmer, selv for de som normalt føler ubehag ved bruk av vanlige vibratorer.

 

Den har 6 nivåer slik at man alltid finner den styrken som passer seg. Den betjenes enkelt med to knapper, en av/på knapp (trykk og hold i 3 sekunder for å slå av) og en nivå-knapp.

Womanizer er kjent som en testvinner. På en av testene som ble gjennomført fikk 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer. 73% fikk multiorgasmer og 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen.

Mer informasjon om dette produktet her.

 

 

We-Vibe Tango er en kompakt og kraftig vibrator med en elegant lebestift-look.
Den er en veldig liten og praktisk vibrator og er på størrelse med en finger.
Denne vibratoren kan enkelt brukes alene eller sammen med en partner.
Tango er kjent for sine kraftige vibrasjoner og har 8 nivåer.

Den er av vanlig hard plast og kan derfor enkelt rengjøres med vanlig såpe og vann.
Oppladbar og 100 % vanntett.

“It only takes one to Tango – but two can have a lot of fun!”

Mer informasjon om dette produktet her.

 

 

Rush fra Pretty Love er en elegant, liten vibrator som er av 100% silikon. Den er veldig kraftig og lett å bruke. Rush har 10 nivåer som enkelt betjenes to knapper. Den er oppladdbar og rengjøres med lektøyrens. Dette er en enkel kvalitetsvibrator som passer like godt til stimulering av klitoris, som vaginal sex og analsex.

Mer informasjon om dette produktet her.

 

 

5470

 

Fairy er veldig populær massasjestav som er hos mange en naturlig del av sexlivet. Dette er et produkt som kan brukes som en vanlig massasjestav (for å massere rygg, skuldre osv.) og som en vibrator. Den er veldig kraftig og har trinnløs vibrasjonsregulering. Den går ikke på batteri, men plugges inn i en stikkontakt. Den har et bøyelig hode og er laget av hard plast. Det gjør at den enkelt rengjøres med vanlig såpe og vann.

 

Mer informasjon om dette produktet her.

Close