Vaginal stimulering

De fleste kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, mens andre får orgasme av stimulering i skjeden – mens andre trenger stimulering av både klitoris og skjede for å oppnå orgasme. De færreste kvinner får orgasme gjennom vanlig penetrering av penis i vagina, selv om det er den vanligste formen for samleie.

 

Det vanligste problemet for kvinner som sjelden eller aldri får orgasme under samleie er at hun ikke får riktig klitorisstimulering. Det beste rådet er å selv kose med klitoris under samleie, eller vise din partner akkurat hvordan hen skal stimulere deg.

 

Utvendig stimulering av vagina, på selve klitoris og området rundt, er den mest vanlige måten for kvinnen å oppnå orgasme. Mange bruker kun fingre, mens andre foretrekker vibratorer eller andre sexleketøy.

Du finner vibratorer her.

 

G-punkt er et punkt som ligger ca 5 cm inn i kvinnens vagina, i fremre skjedevegg. G-punktet består av nerveendinger, kjertler og svamplegeme. Dette punktet kan føles ut som en valnøtt. Ved stimulering av dette punktet er det mulig å få orgasme, men dette gjelder ikke alle.

For de som vil oppleve en vaginalorgasme er en trent bekkenbunnsmuskulatur er aller viktigste. Når disse er godt trent, vil dette forsterke musklene i skjeden og gjøre skjeden mer følsom. Dette gir også deg større glede av penetrering og bedre kontakt med deg selv.

Du finner vaginakuler for bekkenbunnstrening her.

 

 

 

Close